Les nous a la cuina
Les nous són extremadament versà tils, per això formen part d'amanides, postres, pralinès, salses, sopes o guisats. Fresques i sense cuinar conserven la capacitat de reduir problemes cardiovasculars, per la qual cosa una bona idea per incorporar-les als nostres plats de manera senzilla és consumir-les en amanides o plats de pasta. També les podem afegir als nostres pans o en carns farcides, aixà com en tot tipus de salses i guisats.
En rebosteria són utilitzades en infinitat de receptes com els bescuits. La nou mòlta pot servir com a substitut de la farina de blat ja que és fà cil d'afegir a qualsevol producte enfornat, accentua el sabor i millora la capacitat de fixació de l'aigua. Les nous són l'ingredient principal per fer les tradicionals casadiellas, unes postres tÃpiques asturianes. També amb elles es fa la Karydopita, un pastÃs grec de nous. A més, podem aprofitar les nous en postres fredes com un gelat de plà tan i nous.
Nueces de calidad km0 / nueces de proximidad / venta de nueces online / web para comprar nueces
Comments