top of page

Les nous no engreixen

Updated: Nov 17, 2021

Una revisió d'estudis confirma que els fruits secs no només no engreixen, sinó que en alguns casos ajuden a eliminar la panxa.


La fruita seca ha estat beneficiosa per a les persones durant milers d'anys amb les seves proteïnes vegetals, vitamines i àcids omega-3 i sustenten la dieta mediterrània amb la seva alta densitat de nutrients. No obstant això, el seu consum actualment està per sota del que és desitjable. Això és perquè són aliments rics en calories i molts consumidors els limiten a l'exercici o els eviten per complet per por d'augmentar de pes quan intenten aprimar-se.

La clau és adaptar les racions al consum energètic de cada individu i no veure-les més com a snacks , com és habitual a Espanya, sinó com a part dels principals àpats del dia. Per fer-ho amb evidència, un grup d'investigadors d'universitats d'Espanya, Brasil i Xile van revisar més d'un centenar d'estudis i van publicar les seves conclusions a la revista Nutrients.


On deixaven clar que els fruits secs ajuden a la pèrdua de pes i aporten minerals i nutrients imprescindibles per una bona salut.


Conclusió: inclou Nous Panadés en la teva dieta diària i la teva salut i el teu pes t'ho agrairan.



Nueces de calidad km0 / nueces de proximidad / venta de nueces online / web para comprar nueces

18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page